Smartlog v3 » Sørens blog » Ansøgninger er svære at skrive
Opret egen blog | Næste blog »

Sørens blog

Bloggen hvor jeg skriver om hvad der interesserer mig

Ansøgninger er svære at skrive

1. May 2012 15:22, SørensH

Da jeg jo mangler lidt penge og da det først er i slutnignen af maj, jeg begynder på det timelønnede job, så har jeg besluttet mig for at søge nogle flere jobs, så jeg får fyldt tiden lidt mere ud, nu hvor jeg har besluttet mig for at tage på ferie uden at skulle låne penge.

Men det er gået op for mig, at det er ualmindeligt svært at skrive en ansøgning og at jeg har brug for et jobansøgning eksempel for at se, hvordan det egentlig bliver gjort. Der er selvfølgelig flere forskellige måder at gøre det på, og jeg er ikke i tvivl om, at der er mange holdninger til, hvordan en ansøgning skal bygges op, men der må alligevel være nogle ting, som går igen og som man med sikkerhed kan gøre, hvis man gerne vil øge sandsynligheden for at komme til en samtale. Derfor er jeg lige nu igang med at lede på nettet, for at finde nogle af de gode steder.

En anden mulgihed er selvfølgelig at tage til jobmesser, men jeg har på fornemmelsen, at det mest af alt er fuldtidsjobs de har at byde på til de jobmesser. Så det vil ikke give meget mening - hverken for dem eller for mig - at tage til jobmesser.

Så jeg leder videre og ser, hvad der sker og om jeg finder gode eksempler på ansøgninger.